Noot:

Stempel Atelier vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

zaterdag 28 november 2015

Kerstherinneringen. stap voor stap

Vandaag weer een stap voor stap projectje voor jullie. Deze kaart is gemaakt op 10x10 cm. Stempel eerst de 2 kerstballen van het Inkerbell sheet "Kerstherinneringen". Stempel hem dan ook op een post-it blaadje en knip de binnencirkel uit.Leg het post-it blaadje op de kerstbal en stempel de tak van Inkerbell sheet "Even Stil" er op.doe dit bij beide kerstballen. 

Haal het papier er af.

Stempel nu de tak boven de ballen en zorg dat de takjes de bovenkant van de ballen raakt.
Kleur nu de stempels in


vrijdag 27 november 2015

Kadolabeltje Kerst

Bij kerst hoort ook een kleine traktatie voor de kleintjes. van een restje aquarelpapier hebben we labeltjes gemaakt met het sheet "kerstherinneringen" van Inkerbell Stamps.
de boom gestempeld met watervaste inkt, stazon.
daarna met aquarel in de boom begonnen en dan steeds meer verdund (dus lichter) naar buiten toe gewerkt, boven aan het kaartje loopt het dus steeds lichter af.
afgewerkt met pareltjes.
en ... de naam is natuurlijk een NaamStempel , die je kunt laten maken op elke gewenste maat, bij StempelAtelier.

maandag 23 november 2015

een FEEST ?!


Altijd FEEST met deze mooie verticale tekst stempels!