Noot:

Stempel Atelier vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 11 november 2022

NIEUWTJE!

Je leest het goed. Inkerbell Stamps stopt met het persen van de rode rubber sheets. Wat in de webwinkel staat wordt nog verkocht zolang de voorraad strekt. Sinds een jaar of 10 vervaardigen we ook op maat gemaakte stempels (lasertechniek) wat als grote voordeel heeft, dat we de teksten, lettertypes en afmetingen voor iedereen apart kunnen aanpassen. Dus veel meer mogelijkheden voor jullie! 
Van de laatste persing zijn nog wat incomplete Inkerbell Stamps in de Sale geplaatst. ook hier geldt OP=OP

Wij gaan verder met onze lijn 
Hoe werkt dat?

In de webshop staan honderden voorbeeld stempels. Deze kun je gewoon bestellen. Maar, wil je dat stempel groter? of wil je een aanpassing aan de tekst? Mail ons dan eerst even, dan passen wij het voor je aan en krijg je van ons een speciale link waarmee je dan je aangepaste stempel kunt bestellen. 

Houd er rekening mee, dat alle stempels in de webshop een minimum afmeting hebben in verband met de lijndikte van het ontwerp. Ze kunnen altijd groter, maar niet kleiner vervaardigd worden.

Daarnaast blijven we ook gewoon de stempels maken die je aanvraagt:

  • je eigen tekst
  • je eigen logo
  • je eigen afbeelding
  • adres stempels
  • trodat plaatjes
  • kvk en bedrijfsstempels
  • alles wat je maar wilt eigenlijk
Voor ieder ontwerp geldt dat het moet voldoen aan bepaalde voorwaarden, deze kun je vinden in de webshop :   ONTWERPVOORWAARDEN

Logo's en afbeeldingen en eigen ontwerpen moeten door jou zelf kant en klaar aangeleverd worden, wij hebben helaas geen ontwerper in dienst.

Ik draai de webshop naast mijn gewone baan in de avonduren. Ik probeer je zo snel mogelijk te woord te staan. Ik laser 2 avonden per week, de levertijd van je stempel na ontvangst van betaling is ongeveer 2-3 werkdagen. 

Hartelijke groet, 

Michel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten